De kracht van je hart.

Het magnetisch veld van het hart, het energieveld van het hart heeft de vorm van een torus en is 1000 keer sterker dan het hersenveld.

Uw liefde voor iemand stuurt een elektromagnetisch veld naar de persoon die je lief hebt, en er is nu wetenschappelijk bewezen dat je hartslag teruggevonden kan worden in de hersengolven van de je geliefde.

Ons hart verbindt ons veel meer dan waar we ons bewust van zijn.

 

Dokter Bradley Nelson, heeft ontdekt dat mensen door trauma soms een muur omheen hun hart opbouwen. Het heeft vaak vele lagen en bestaat meestal uit emoties die vastgezet zijn in het verleden. Het is een verdedigingsmechanisme dat ontstaat wanneer we gekwetst worden. Het is meestal gelaagd en bestaat uit verschillende lagen van vastzittende emoties.

De prijs die we hiervoor betalen is vaak dat we een zwaar gevoel krijgen in ons hart, of dat we geen liefde meer kunnen geven of ontvangen.

De vastzittende emoties kunnen zelfs doorgeven worden van de ene generatie op de andere.

Het heeft ook invloed op ons fysieke welzijn. Het hart is het centrum van je immuunsysteem. Het verspreid letterlijk liefde doorheen je lichaam, door de hartmuur kan het zelfhelend vermogen van het lichaam verstoord geraken.

 

De thymus, die zich vlak boven het hart bevind wordt beïnvloed door de hartmuur, omdat het, het centrum is van het immuunsysteem.

 

Het instituut harthmath doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de invloed van ons hart op onze hersenen en ons bewustzijn. Als we positieve emoties ervaren, dankbaarheid of bij het genieten van een zonsondergang of wanneer we werkelijk voelen hoe graag we iemand zien, er een ontzettende verandering plaatsvindt in het elektromagnetische veld dat het hart creëert.

Door je bewust te worden van je emoties en het effect ervan op anderen en je omgeving draag je bij aan een betere wereld.

 

http://www.youtube.com/watch?v=pp-r_f8-qz8

http://www.youtube.com/watch?v=l8dKcvROnl4