Van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 juni 2024 gaat de Helende Spiraal Retreat door in Ranst.

Tijdens deze midweek komen we op onze vertrouwde plek in Hof Zevenbergen samen met vrouwen die het initiatieweekend ‘Spirit in je Leven’ hebben gevolgd, om gedurende 4 dagen diep innerlijk werk te doen, voor onszelf en voor de wereld.

Onze midweek RETREAT 25-28 JUNI zal de vorm aannemen van een VISION QUEST dicht bij huis.

 

In verschillende culturen wordt de Vision Quest door jonge mensen uitgevoerd om een visioen te vinden voor hun volwassen leven. Ze trekken zich alleen terug in de natuur waarna ze als herboren terug in hun dagelijkse leven stappen. Tijdens de Vision Quest wordt helder wie ze zijn en wat belangrijk is voor hen. 

 

Ook wij gaan vier dagen vertragen, naar binnen keren en terug ruimte maken voor onszelf. We doen dit met hulp van de natuur en van Spirit, het grotere geheel waar we ons opnieuw op gaan afstemmen. Je zou deze vier dagen dus ook als een Vision Quest kunnen beschouwen: een overgangsritueel dat je in een diepe verbinding met jezelf en met je ziel brengt en een diep gevoel van thuiskomen in je lijf en je leven tot stand brengt en je een hernieuwde focus en intentie laat vinden voor de toekomst. 

 

Tijdens onze tijd samen ontdek je een nieuwe, lichtere manier van zijn en vreugdevol samen-zijn. De cirkel en de natuur zullen je helpen om meer en meer los te komen van jouw conditioneringen en van alles wat onvoltooid is in jouw leven. Zodat je kan landen in de oase van jouw vrouwelijke natuur waar je je herinnert wat een krachtig baken van licht en liefde je bent en hoe in het samenzijn met andere vrouwen nog meer licht en vreugde kan ontstaan. Zo weven we samen aan een nieuw visioen voor de aarde. 

 

Er is plaats voor minimum 8 en maximum 12 vrouwen. 

 

Vier dagen dicht bij jezelf mogen zijn 

Daar, op jouw plek in deze cirkel

Deze cirkel die niet kan bestaan zonder jou

Daar, gekoesterd en aangemoedigd

Ga je het avontuur aan

Om jouw verbindingen uit te zuiveren 

Om het vergetene te her-inneren

Om het ongeziene te zien

Om het onbegrepene te begrijpen

Om wat zo luid roept, nabij te zijn

Om wat zo stil praat, toch te horen

Om wat niet mocht zijn, te laten zijn

Vier dagen weven we samen

In diepe verbinding

Met alles wat voor ons kwam 

En alles wat na ons zal zijn

Onze draden tot een krachtig ge-heel

Deel van het levensweb

Vier dagen om helemaal thuis te komen 

In jouw leven

In jouw lijn

In de wereld. 

 

Er kunnen maximum 16 vrouwen aansluiten, we houden het graag klein.

Kostprijs is 660 euro, inclusief alle vegetarische lunches, avondmaaltijden (behalve op vrijdag) en koffiepauzes.

 

We zijn zo blij om jullie uit te nodigen voor deze helende spiraal retreat, een verdiepende vrouwencirkel van 4 dagen waarbij we ons terugtrekken uit het dagelijkse leven om te vertragen en te focussen op onze essentie. In verbinding met elkaar en met de natuur spiralen we naar het centrum van de cirkel en weven een nieuwe droom voor onszelf en de wereld.

Ons vertrouwde cirkelwerk met innerlijk reizen, dans, medicijnwandelingen, rituelen, ceremonies en sjamanistisch opstellingswerk wordt nog verder verdiept door de Systemic Ritual opleiding van Daan Van Kampenhout waar we allebei in toegelaten zijn.

We zouden het fijn vinden als zoveel mogelijk vrouwen ook blijven overnachten, dit heeft een verdiepend effect op de groepssfeer en laat ons toe om het programma uit te breiden naar de avonduren en nog meer te vertragen.

 

 

“Spiraling into the center,

the center of the shield.

Spiraling into the center,

the center of the shield.

 

I am the weaver, I am the woven one.

I am the dreamer, I am the dream.

I am the weaver, I am the woven one.

I am the dreamer, I am the dream.”