Spirit in je Leven: initiatie in je ware natuur. 

Inspirerend cirkelwerk voor vrouwen onder begeleiding van Carolien Peeters en Ingrid. 

De afgelopen jaren integreerden we allebei onze ervaringen als sjamanistisch beoefenaar steeds meer in ons  psychotherapeutisch werk. Dit zorgde voor een stevige verdieping én meer plezier in het werken met onze cliënten.

Door telkens in verbinding te gaan met het grotere geheel, hebben we elk geleerd om meer moeiteloos aanwezig en beschikbaar te zijn.

‘Werken’ wordt dan eerder ‘Zijn’ met intentie, afstemmen, toelaten, faciliteren, belichamen, stem geven, laten gebeuren wat er vraagt om te gebeuren en diep vertrouwen in het zelfhelend vermogen.

We willen een cirkel van vrouwen faciliteren om diep contact te maken met hun innerlijk landschap en de magie in zichzelf weer open te vouwen.

We nodigen je uit via innerlijke reizen, beweging, ademwerk, visualisatie, medicijnwandeling, ritueel en ceremonie.

Door de aanwezigheid van andere vrouwen opent zich een dragend veld waardoor je jezelf  meer opent voor je zelfhelend vermogen dat altijd als een rivier in de onderstroom aanwezig is. Herbronnen wordt dan je eigen innerlijke bron weer vinden.

Hierdoor ga je groeien in aanwezigheid, intentie en verbinding met jezelf en de wereld. 

Dit is heilig werk, van diepe wortels groeien, zodat je takken meer draagkracht hebben. Van je vleugels vinden en durven gebruiken. Om samen een verschil te maken.
Door jouw plek in deze cirkel in te nemen doe je jezelf, je liefsten én de wereld een groot cadeau.

Getuigenissen van vorige deelnemers:

“De gevoelens van gedragenheid, aanvaarding, verbondenheid en veiligheid die ik ervaarde, zijn zeer waardevol voor me. Het voelt als een heilige ruimte waar je mag zijn en laten gebeuren. … Hoe alle oefeningen steeds weer bewegingen waren naar meer heelheid en naar het omarmen van de eigen natuur.”

“Ik vond de opbouw zeer veilig. Ook fijn dat jullie met zijn tweeën waren. Jullie benaderen de dingen heel eigen, en dat gaf meerdere perspectieven in één opdracht. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen beleven, dat jullie me rijkdom getoond hebben.”

“Deze cirkel bracht mij direct naar een dieper level en vanaf dag 1 naar mijn thema. Het was niet wat ik wou op dat moment, maar wel wat ik nodig had. Ik ben er dankbaar voor.” 

“Het meest waardevolle dat ik meeneem is het meer gecentered zijn zowel in het dagelijks leven als in mijn werk. Ook de verderzetting van mijn proces als mens naar meer bewustzijn, innerlijke vrijheid en zoektocht naar de poorten van levensvreugde en vredevol zijn heeft een serieus ‘duwtje’ gekregen. ;-)”

“Wat ik superfijn vond was het reizen en de andere oefeningen op sjamanistische leest geschoeid. Het maakte terug dingen in mij wakker die ik zo waardevol vind: contact met de spirits, de spiritwereld, mijn persoonlijke gidsen en voelen hoe ik altijd ingeplugd ben, maar dat soms vergeet of geen aandacht aan schenk.”

“Ik heb het gevoel dat ik nog veel dichter bij mezelf ben gekomen. Dat ik verder oude blokkades heb opgeruimd en meer potentieel heb kunnen vrijmaken. Dat ik bevrijd ben waardoor ik mij vrijer en ruimer voel en vanuit die vrijheid ook vrijer in mijn leven kan staan.”

Ben je geboeid om deze innerlijke weg samen te gaan? 

Deze vrouwencirkel komt samen in het mooie Hof Zevenbergen in Ranst op 2 momenten in 2024: 

  • zaterdag 13 tot en met zondag 14 april
  • zaterdag 16 tot en met zondag 17 november

Je bent welkom op één weekend of op beide weekends. Elke weekend is anders en vol nieuwe uitnodigingen naar binnen.

Je kan in het mooie Hof Zevenbergen overnachten waardoor de cirkel toegankelijk wordt voor wie wat verder weg woont.
 

Voel je welkom en neem plaats in de cirkel!

Wil je graag meer weten?

Contacteer me via Info@ingridblommaert.be of  0473 77 24 80