Spirit in je Praktijk: moeiteloos beschikbaar zijn voor jezelf en je cliënt. 

Inspirerend cirkelwerk voor vrouwen met een praktijk onder begeleiding van Carolien Peeters en Ingrid. 

De afgelopen jaren integreerden we allebei onze ervaringen als sjamanistisch beoefenaar steeds meer in ons  psychotherapeutisch werk. Dit zorgde voor een stevige verdieping én meer plezier in het werken met onze cliënten.

Door telkens in verbinding te gaan met het grotere geheel, hebben we elk geleerd om meer moeiteloos aanwezig en beschikbaar te zijn.

‘Werken’ wordt dan eerder ‘Zijn’ met intentie, afstemmen, toelaten, faciliteren, belichamen, stem geven, laten gebeuren wat er vraagt om te gebeuren en diep vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de cliënt.

We willen een kleine groep van 10 collega’s graag inspireren en faciliteren om op deze manier te werken. Zodat de gevonden kracht onmiddellijk een golf van verandering teweeg kan brengen in in jouw manier van werken en ‘zijn’ en cliënten via hun ontmoetingen met jou op hun beurt geïnspireerd worden om te groeien in aanwezigheid, intentie en verbinding met zichzelf en de wereld.  

Dit cirkelwerk richt zich specifiek naar vrouwen die werken met eigen cliënten/patiënten. Door de aanwezigheid van andere vrouwen opent zich een dragend veld waardoor diep proceswerk makkelijker wordt. Dit is heilig werk, van diepe wortels groeien, zodat je takken meer draagkracht hebben. Van je vleugels vinden en durven gebruiken. Om samen een verschil te maken. 
Door jouw plek in deze cirkel in te nemen doe je jezelf, je cliënten én de wereld een groot cadeau.

“De gevoelens van gedragenheid, aanvaarding, verbondenheid en veiligheid die ik ervaarde, zijn zeer waardevol voor me. Het voelt als een heilige ruimte waar je mag zijn en laten gebeuren. … Hoe alle oefeningen steeds weer bewegingen waren naar meer heelheid en naar het omarmen van de eigen natuur.”

“Ik vond de opbouw zeer veilig. Ook fijn dat jullie met zijn tweeën waren. Jullie benaderen de dingen heel eigen, en dat gaf meerdere perspectieven in één opdracht. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen beleven, dat jullie me rijkdom getoond hebben.”

“Deze cirkel bracht mij direct naar een dieper level en vanaf dag 1 naar mijn thema. Het was niet wat ik wou op dat moment, maar wel wat ik nodig had. Ik ben er dankbaar voor.” 

“Het meest waardevolle dat ik meeneem is het meer gecentered zijn zowel in het dagelijks leven als in de therapeutenstoel. Ook de verderzetting van mijn proces als mens naar meer bewustzijn, innerlijke vrijheid en zoektocht naar de poorten van levensvreugde en vredevol zijn heeft een serieus ‘duwtje’ gekregen. ;-)”

“Wat ik superfijn vond was het reizen en de andere oefeningen op sjamanistische leest geschoeid. Het maakte terug dingen in mij wakker die ik zo waardevol vind: contact met de spirits, de spiritwereld, mijn persoonlijke gidsen en voelen hoe ik altijd ingeplugd ben, maar dat soms vergeet of geen aandacht aan schenk.”

“Ik heb meer vertrouwen gekregen in het proces van therapie. Ik hoef niet de fixende therapeut, maar mag deelnemen aan het proces van de cliënt….Mijn rol als therapeut is een meer nederige positie geworden.”

“Ik heb het gevoel dat ik nog veel dichter bij mezelf ben gekomen. Dat ik verder oude blokkades heb opgeruimd en meer potentieel heb kunnen vrijmaken. Dat ik bevrijd ben waardoor ik mij vrijer en ruimer voel en vanuit die vrijheid ook vrijer in mijn praktijk kan staan.”

Ben je geboeid om deze innerlijke weg samen te gaan? 
We komen in het voorjaar van 2022 samen in cirkel tijdens twee  cirkelontmoetingen in het mooie Hof Zevenbergen in Ranst. We verwachten hierdoor de ervaring naar meer heelheid in jezelf en meer verbinding met het grotere geheel te kunnen versterken, en de cirkel toegankelijk te maken voor wie wat verder weg woont. ​

De eerste cirkel gaat door van woensdagochtend 9 t.e.m. vrijdagmiddag 11 maart 2022. De tweede cirkel gaat door van woensdagochtend 27 t.e.m. vrijdagmiddag 29 april 2022. Je kan ervoor kiezen om niet te overnachten in Hof Zevenbergen.  Tussen de twee cirkels wordt er ook een online deelcirkelmoment aangeboden.

Ben je geboeid om deze innerlijke weg samen te gaan?

Voel je welkom en neem plaats in de cirkel!

Bij inschrijving ontvang je alle praktische info. 

Contacteer me via Info@ingridblommaert.be via 0473 77 24 80 

De cirkel

Je bent niet alleen
Alles wat zich voordoet in jou

Is ook in mij

Elk proces van ontwaken aan je innerlijk weten, je ziel, je essentie

Draagt een individueel aspect in zich
En tegelijkertijd een gemeenschappelijk aspect.

De draden die we in onszelf ontwarren

Bevrijden ook de ander
Samen weven we alles heel

Herkennen in de ander en erkennen in jezelf

Samen durven we meer
In een veilige cirkel

Eren wat er naar boven komt in jezelf en de ander
Niets moeten fixen, dragen, overnemen, beheersen of oplossen

Vertrouwen in de kracht van aanwezigheid en intentie

Leren zacht aanwezig zijn bij alles wat zich ontvouwt in jou
Leren moeiteloos beschikbaar zijn voor alles wat zich ontvouwt in de ander

Vertrouwen in de kracht van de cirkel

Een bedding als ondersteuning

Een nest om in te rusten

Gedragen en geheeld
Je bent niet alleen

Je bent welkom!

Carolien en Ingrid