Door samen met Ingrid op pad te gaan kan ik al mijn innerlijke delen steeds meer liefhebben, mijn lijf steeds beter bewonen, energie vrijer laten stromen en mijn verbinding met het groter geheel diep ervaren.  

De heilige ruimte die Ingrid creëert, maakt de weg vrij voor innerlijke reizen. Dit geeft mij de mogelijkheid contact te maken met het diepste in mij, mijn hoogste Zelf. Van hieruit is het vertrouwen in mijzelf, mijn levenspad en het universum enorm aangewakkerd. 

Niet alleen faciliteert Ingrid de weg naar mijn diepste bron, maar ook de manier waarop ze haar ingevingen vertaalt naar beelden en woorden, werkt erg krachtig. Haar fijngevoelige manier van waarnemen creëert een sterk gevoel van nabijheid. De woorden die ik terugkrijg, zinderen dan ook vaak nog een hele tijd na. Echter, nooit op een oncomfortabele manier. Ik voel mij steeds gezien in schoonheid, in liefde. In haar praktijk vind ik een veilige haven waar ik steeds weer mag toekomen, en van waaruit ik steeds meer geconnecteerd in het leven sta. 

Tess.

Toen ik bij Ingrid aankwam zat ik gevangen.

Gevangen door overtuigingen, gedachten en door de jaren heen gecreëerde “waarheden”. Al deze dingen stuurde me dag in dag uit. Ik wist niet meer welke kant op te gaan om een “goed” mens te zijn.

Ingrid leerde me om terug vrij te zijn. Om mijn innerlijke zelf te vinden en om goed/lief te zijn voor mezelf. Ik heb geleerd om mijn gedachten tot rust te laten komen en om volgens mijn intuïtie te leven.

Ik ben ze hier eeuwig dankbaar voor. 

Ik ben je eeuwig dankbaar voor de kracht, liefde en al het inzicht dat je me hebt gegeven. Merci! 

Evelyn 

Na het herbeluisteren van de consultatie koester ik het verworven inzicht contact te kunnen verwerven met de essentie van het vrouwelijke en dit vooral in en doorheen m’n relatie met mijn levenspartner.

Onze harts- en zielsverbondenheid treden uit de schaduw en zijn ingedrienten geworden van de zoektocht naar het beleven van een warme nabijheid…

Uw professionaliteit maar meer nog uw emphatische intuïtie geven mij het gedragen gevoel hiervoor bij u in goede handen geweest te zijn en nu goed voorzien verder te trekken ‘en route vers des nouvelles avontures’ …

Hartelijk, hartelijk dank!

Anoniem. 

“Ik ging oorspronkelijk met een klein hartje naar Ingrid. Ik had al wel wat therapie gevolgd, maar er was totaal geen klik met mijn vorige therapeute en ik wist niet goed of het dit keer wel goed zou gaan. Ingrid ontving me met warmte, respect en eerlijkheid. Onze sessies werden voor mij het rustpuntje van de week en ik kon volop herbronnen in haar gezelschap. We gingen diep in op bepaalde vraagstukken en ze deinsde er niet voor terug om de moeilijke vragen te stellen om me uit mijn comfort zone te trekken. Door middel van gesprekken, visualisatie-oefeningen, dans and meditatie bekeek ik mezelf in mijn diepste hoekjes en dankzij haar zachte, maar kordate aanpak kwam ik er steeds ongeschonden uit.
 
Dank je wel, lieve Ingrid, voor alles. Zonder jou zou ik letterlijk niet zijn wie ik nu ben.”
 
Corin.

Ingevolge fysische & mentale oververmoeidheid ben ik, na lang aandringen van een vriendin, in therapie gegaan bij Ingrid. 
Dit was een echte verademing. Héél snel had ik spijt dat ik niet vroeger in therapie was gegaan. 
De therapie heeft mij fantastisch goed geholpen, ik heb o.a. geleerd om grenzen te stellen; met minder schuldgevoelens te leven; meer eerst naar mezelf te kijken, bv. wat wil ik zelf ?
De sessies waren voor mij een rustpunt en dat is de volledige verdienste van Ingrid. Zij had & heeft de fantastische gave om te luisteren; jezelf anders te bekijken; mee te gaan in je verhaal.
De tips van Ingrid blijven je bij en ik gebruik ze nog steeds ! 

L.S.

Ingrid heeft me begeleid op een belangrijk moment in mijn leven. Ze heeft me technieken geleerd die ik nu nog gebruik in mijn leven en soms zelfs nog  doorgeef aan anderen. Ik ben haar daar erg dankbaar voor.  Ingrid is een warme vrouw die je echt geeft wat je op dat moment nodig hebt.


A.J.

Dag lieve Ingrid!

.. weet je nog dat ik een paar jaar geleden (ik denk zo’n 5 jaar terug) sessie’s met jou nam omdat ik voor een moeilijke keuze stond? Ik heb hele mooie en genezende herinneringen van de hulp die je me geboden hebt …

A.A.

Door de begeleiding van Ingrid heb ik geleerd milder te zijn voor mezelf en bewuster in het leven te staan. Iedereen is anders en reageert daardoor ook anders. Het is gepermitteerd om jezelf te zijn en daardoor ook de nodige grenzen af te bakenen en te bewaken zodat je niet overspoeld wordt door alles wat rondom je gebeurt. Ingrid als ervaringsdeskundige heeft mij ook erg geholpen bij het verwerkingsproces van mijn burn-out. Ze gaf mij veel bevestiging en warmte en liet me terug contact maken met mijn lichaam en gevoelens. Door deze intensieve begeleiding en manier van werken kon ik uiteindelijk terug functioneren.

Greet, 30 jaar, Berchem

Ik kwam bij u terecht omdat een collega volzet was en maar goed ook! Ik heb genoten van onze sessies samen. Je zei de juiste dingen op de juiste momenten. Je was zorgzaam en attent. Soms denk ik nog terug aan dingen die je zei, over hoe om te gaan met mezelf en mijn geliefden. Ik zie zo weer je open en warme blik, zacht en oprecht. Geborgen ja, zo voelde ik me bij u.

En de mooie omgeving daar kwam ik ook graag, een mooi huis, kleine details die sfeer brachten en een prachtig park aan je deur!  Als ik uit een sessie kwam, kon ik nog uren hangen in dat park om alles te integreren en notities te maken. 

Je hebt me veel gebracht Ingrid, mijn oprechte dank.

Liefs Tania Maria.